Jumaat, 27 April 2012

Kejayaan itu milik sesiapa sahaja :)


Assalamualaikum dan selamat sejahtera rakan-rakan sekalian...
selepas terima keputusan SPM..biasalah.. akan ada pulak MAJLIS ANUGERAH PELAJAR CEMERLANG bagi pelajar-pelajar yang mendapatkan keputusan cemerlang kan?
Alhamdulillah.. Allah izinkan diri ini untuk naik ke pentas menerima anugerah ini... cemerlang ka result Yana? Alhamdulillah :)
setakat mana usaha Yana study dulu... itu lah yang Yana perolehi... 

soOooOo... tengok gambar ja laa... malas cerita panjang-panjang... Ngeeee~ XD

its me terima anugerah :D

 with all pelajar cemerlang SPM,SKM n STPM 2011 :D
 
with my beloved Mama n Papa ♥ ♥ ♥ :D

 with my Bebeh-bebeh :D

 again with my Girls :D

 with bunga Rose :D

mengada sangat tayang baju..Ngeee~ :p

ok....dats all gambar-gambar yang ingin ditayangkan..hehehehe :p
semoga kita sentiasa menjadi insan yang berjaya dunia akhirat...
AMIN~
 jika kita berusaha dengan bersungguh-sungguh insyaAllah kita akan berjaya....
tidak lupa juga keberkatan itu perlu ada....
1.USAHA
2.BERDOA
3.TAWAKKAL
Dengan izin Allah..kejayaan itu akan menadi milik kita :D

Selasa, 17 April 2012

FreeShawls GIVEAWAY by missmyd



Assalamualaikum dan selamat sejahtera....
hari ne Yana tetiba rajin buat kerja part-time yang dh long time ago x buat iaitu blogwalking...
sambil jalan-jalan tu..tetiba nampak blog sorang sahabat yang join GIVEAWAY ne...
so....apa lagi....join laaa kan..hehehe...
ok2..siapa-siapa yang rasa-rsa hendak join...boleh lah click banner ne eh :)



Rakan-rakan yang menjadi mangsa untuk diTAG ialah :

Cik Nazria
Cik Anis
CikAiean

ok done...itu sahaja :)

Khamis, 12 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny




Assalamualaikum dan selamat sejahtera rakan-rakan sekalian....
malam ini tiba-tiba pulak rasa rajin hendak ikut contest2 ni...
ok2...sesiapa yang hendak join jugak contest ni....
bolehlah tengok2 eh...
but..b4 join this contest korang kena follow blog FARINA HUNNY ok?





SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-

---------------------------------------------------------------------------------------------
so...gambar yang dipertaruhkan ialah........






saya pertaruhkan 3 gambar ni dan di tag kepada sahabat2ku ::
1. Dg Siti Nazria bt Ag Jaya
2. Nurul Syafira bt Nuri
3. Nurjana Muhammad

sekian, terima kasih :)

Selasa, 10 April 2012

berharga ka stem tu?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera blogger-blogger sekalian....
Yana ne malas-malas dah update blog kan? MALAS sangat mood RAJIN tu datang..tp mood MALAS tu RAJIN pulak datang.. hah..dah mula la intro yang  merepek merapu kerepek kerapu tuu.. paham x paham hentam saja laaa..hehe

hari ne.. Yana rajin update blog...sebab.... hari ne Yana mengulang kembali hobi yang telah lama ditinggalkan...
errr? mengulang kembali? errmm..dalam kata lain buat balik laa hobi tuu...
hobi time sekolah rendah dulu..waktu sekolah menengah malas pulak buat hobi tuu.. haaaa..sekarang dah habis sekolah baru terfikir hendak buat balik hobi tuu.. cam best jerrrr...

hahhhh...ne diaaaqqq hobi yang lama dah x buat ne....
tetiba datang rajin hendak buat balik hobi ne..hehehe..




haaaa..cukup laa 1 gambar ja dulu..malas aaa ambik banyak-banyak gambar..
Yana dah ada 2 buku stem.tapi yang 1 entah ke mana..hehhe
kenapa Yana suka kumpul stem? berharga ka stem tu?
jawapannya..entahlaa..dah hobi...x berharga kot...tapi suka kan..hehe
ok..dats all for today...
good night :D