Selasa, 29 November 2011

tolong bOleh x?boleh?boleh laaa?tQ :)



Assalamualaikum dan selamat sejahtera rakan-rakan sekalian...
minta tolong boleh x?
x da laa... cuma maw minta tolong VOTE my syz ne ja...
kalau korang jenguk2 blog yana ne....korang tolong la vote kan eh???
bole laaa..bole laa..... +_+




Baby Name : Farahedryana Anis

Parents Name : Dayang Pariam ag talip

D.O.B : 31/5/2010

Contact Num : 0168408339

Email Add : dayangpariam@yahoo.com / kadzlyeanz@yahoo.com.my

*Reason y ur baby should win d splash pool : Baby anis teringan sangat nak berendam kat spalsh pool 

dengan abang2nya.... sebab anis nampak comel lagi bila pakai swimming suit.. ihihi.. VOTE FOR ANIS!



yang korang perlu buat ialah......

1) Add  Mia Shoppe Fadzriena Nazri II as ur friend kat fb..
2)  Pas tu click http://www.facebook.com/photo.php?fbid=190278291059134&set=a.187226228031007.47796.100002308943530&type=3&theater 
3) thank you ya....kerjasama anda sangatlah kami hargai..hehehe :D

Sabtu, 26 November 2011

bLogku byk bibir2?





Assalamualaikum dan selamat sejahtera rakan-rakan sekalian :)

blog Yana byk bibir2?
tuu bilang seorang kawan yana...
hahaha..
pa bleh buat......Yana sebenarnya maw tukar background....
tapi paham2 laaa....masih belum pro pasal blog2 ne......
jadi main hentam ja laaa pilih background tuuu.....
jadik jangan heran laa kalau blog Yana byk bibir2 keh?
harap maaf atas segala kesemakan yg dibuat oleh blog Yana :)

p/s :: nanti kalau rajin baru ubah g....sekarang malas laa..









Khamis, 24 November 2011

25 NOVEMBER~






hari ne 25 NOVEMBER 2012..
ekseli yana pun x perasan dengan tarikh tuu....
x ingat pun apa benda peristiwa penting tuu...
x penting aaa..tp penting bg yana......n ada maknanya tersendiri....

thanx to my alarm kat phone tuu...
sebab kalaw dya x bunyi....lgsung x igt apa2 pasal date ne...

hmmm...mula lagi mengenang kisah lalu...
wakakakak...
x da lucunya pun..saja ketawa2..huhuhu...

p/s ::  imissyou ♥

Rabu, 9 November 2011

weeK b4 SPM~



hari ne aktiviti kami kat sekolah ialah 1M1S...b'senam....
enjoy weh...
tp syapa yg x wat betul2 tu x enjoy aaa..
menari sakan kami.segala trarian hindustan bole curiya, trian sumazau...trian segala2nya laa...ngeh3..


lepas tuu ada majlis penyampaian hadiah bagi syapa yang hadir penuh kat sekolah n mata pelajaran yg plg tgi...
pas tu pulak majlis restu ilmu...
sodeh tw.....
salam ngan semua cikgu....
td peluk dengan cikgu hindon dya kata ''sy nk awk dpatkan A+ utk BM..insyaAllah awk boleh....jgn hampakan cikgu ye?" 
terharunya aku dengar...
cikgu...insyaAllah yana akan buat yg t'baik utk cikgu....yana akan cuba cikgu....



pas tu pulak kami susun meja utk SPM isnin nanti...
angka gilirana yana HA037A022..kami duduk kat kelas automotif..duduk kat tepi sekali kat tingkap...kat depan yana c zul yang berangka giliran HA037A021..kat belakang c grace yg b'angka giliran HA037A023..kat sebelah kanan pulak Angela yg b'angka gilran HA037A029..
mcm laa korang maw taw kan?
x pa..yana bg taw ja pun :)

dalam kelas tu ada 25 org pelajar yg terdiri dr kelas PKEE, PD, PKA n PKM....
bergabung sekali...

next week dah SPM...
risau juga laa..
tapi insyaAllah yana boleh buat :D
YAKIN!

rasa cam rindunya kat sekolah...
x lama lagi habis sekolah....


p/s :: "tamatlah zaman persekolahan.....ku masih dihantui memori...." lgu from hujan band...ekseli lum tamat pun..bakal tamat jerQ...



Rabu, 2 November 2011

today :: aku x p sekolah....

assalamualaikum dan selamat sejahtera rakan-rakan sekalian...
hari ne....aku  x p sekolah....kenapa????
spm 11 hari lagi.......boleh2 lagi x datang sekolah..saat ne laaa saat genting taw....
tapi...aku datang bersebab......bukan saja-saja....... tapi sebab yang memang x boleh diterima pakai oleh cikgu laa kalau cikgu taw.....


ekseli.....
kami 1 kelas kena bagi kerja rumah yang fuuuhh..gila banyak dia....kena suruh siap dalam masa beberapa hari lagi...disebabkan subjek ne laa kami sekelas x dapat study subjek lain....cian cikgu-cikgu subjek lain....


jadi aku x siap homework tuu...cikgu kata kalau siapa x siap jalan itik sampai kelas hujung patah balik......gila mak aaaaii.....
aku sanggup injut daripada jalan itik.....



kalau injut pun sakit kaki ja yang dapat.....tapi kalau jalan itik???? dah laa dapat sakit kaki....dapat pulak malu....mana maw letak muka beb???? x sanggup aku....



cita sal denda ne...hari tuu cikgu buat kuiz 40 soalan....satu soalan salah kena injut SEPULUH kali.....WOW...x gilerrr punya seksa.... sampai maw terkencing aku n kawan2 aku tunggu result kuiz tuu... tapi alhamdulillah....aku salah 2 ja...so 20x laa aku injut... pas tu minggu lepas pulak.... 1 salah dua kali injut...alhamdulillah x banyak....tapi!!!! kami kuiz 120 soalan kalau x silap..3 set paper... fuhhh...sekali....aku salah 27 soalan....27 darab 2....54 kali beb! bukan alang2 tuu.... satu kelas kena injut.... abis ja kelas... macam kena gout ja...jalan pun seksa...lagi2 turun tangga.... sampai aku p 'dating' sabtu lepas pun masih g sakit......


so aku x maw aaa jalan itik.....x sanggup......