Isnin, 20 Mei 2013

What's new about me

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...
dah berkurun Yana x update blog...setahun jugak laaa...
bukan setakat x update.. x buka pun blog ni
semenjak masuk matrik x buka langsung pun..
tapi hari ni disebabkan ada sorang kawan ni tanya pasal blog...
Yana pun berbesar hati tolong dia...
sambil-sambil tu tengok-tengok blog yang dah berhabuk sebab x kena lawat oleh tuan punya blog ni selama berkurun lamanya..

actually dah lama mau update blog ni..tapi selalu konon la update.. last-last jadi draft jugak coretan yang merapu-merapu tu.. hehe.. tapi hari ne jadi jugak la meng'update' blog ni... so x la berhabuk sangat kan.. ok merepek lagi..

soooOo... what's new about me?
emm...  baru-baru ne Yana dapat temuduga kat Universiti Malaya..
temuduga tu esok..tapi entahlaa.. rugi kan Yana x p temuduga tu? bukanla apa.. cuma takut bila dah dapat course tu x dapat kat U lain.. so I hope I dont make the wrong decision...ceh speaking la sangat...



ok thats all.. tQ :)