Rabu, 14 Mac 2012

Temanku..Kawanku..Sahabatku~




Assalamualaikum dan selamat sejahtera bloggers dan readers sekalian...
alhamdulillah hari ne Yana masih diberi kesempatan untuk bernafas.. dan masih boleh mengarang merapu merepek kat blog ini....

entri kali ne Yana maw story mory pasal kawan-kawan Yana....
kawan-kawan kat SMK (P) Likas..\kami bersama since januari 2007 [form 1] sampailah januari 2010 [form 4]
pas tuu...Februari 2010 Yana pindah kat SM Teknik Likas sampai lah tahun 2011...
now Yana dah 18 tahun tenga tunggu result SPM yang bakal keluar beberapa hari ja lagi...

cerita pasal kawan-kawan kat SMP ne...dah lama x jumpa diorang...paling-paling pun dapat contact melalui fb ja... kalau jumpa pun dah x rapat macam dulu lagi.... mungkin pasal dah lama x jumpa kot....

tapi..Yana masih sayang korang macam dulu taw... biar pun kat kelas tu kadang-kadang ada "Perperangan"
well..biasalah tu.... kat mana-mana pun ada "Peperangan" kan.... selisih paham sikit-sikit.... ngeh3....
semua tu menjadi kenangan dalam persahabatan kita... 











p/s :: Ekseli Yana malu bah mau cerita benda macam ne..heheeh...tapi...heheheheh..blushing dah ne =p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿