Selasa, 10 Januari 2012

Citer kat negeri orang :)



Assalamualaikum dan selamat sejahtera kawan-kawan sekalian.....
hari ne ntah hari ke berapa aku kat negeri orang ne..... menghitung hari gituuu....
bukan apa... rindu kat sabah tuu confirm laa... rindu my mom..
tp macam stil x puas lagi laa kat sini... heheheh..
sihat taw aku kat sini.. makan cukup..... asyik makan ja... diet pun susah taw.. sekarang ne aku rasa x sihat pasal dah terlebih makan kot... telampau makan sangat x berhenti.... jarang sangat aku lapar kat sini... 


setakat ne.... x banyak tempat g aku jalan..... cuma 1st day sampai lepas dari airport... abang sedara ambik.. then makan jap kat Restoran Fendi Ikan Bakar... dah makan2 balik rumah jap.. aunty tinggal kat Kelana Jaya.. rumah polis....  Pas tuu terus p  1Utama.... banyak taw kedai yang memikat hati....tapi duit x banyak.... so x da la shopping sangat.... 

kat OU tu kan... kami tengok wayang taw... wayang tu tajuk dya HELL GATE..gila apa cita dya... sesat lagi meyesatkan taw x? pas tu ada laa kes sikit masa masuk tu...seat kami ada orang duduk..dya kata dya beli on9 tp x da tiket... tipulaa...last2 diorg mengalah... tu la kata orang.. BERANI KERANA BENAR TAKUT KERANA SALAH.. kami betul so kami x takut....

dah tu malam pulak kami makan durian kat SS2.... kami ambik buffet punya.. mak aii.. gila la weh... x sanggup aa abiskan.. mabuk kang.. 



then tengok bunga api kat umah ja laa.. nampak gak.. haaa.. kebetulan kami sampai tu tym NEW YEAR 2012.. tu la ada bunga api...





p/s :: dah baca? KLIK SINI.... then PICIT SINI gak yee... tQ :)

5 ulasan:

  1. BW.. jemput singgah ke blog Zam :)

    kalau sudi, follow lah skali ;)

    BalasPadam
  2. mmm..insyaAllah law xda aral 17 mac nty blik la :)

    BalasPadam

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿