Selasa, 27 Disember 2011

Candid Photo Contest






Assalamualaikum dan selamat sejahtera rakan-rakan sekalian...
haa..ne First time taw join2 contest ne... saja laa try2 kan....
jeles gak tengok orang lain yang join contest macam2 ne...
hehehe...
so kali ne Yana pun try2 aaa join... isi masa lapang gituuu..
So..kepada sesiapa yang hendak menjoinkan iri..silalah klik  Banner kat atas tu eh?





apa yang menarik pasal gambar ne ialah.......
gambar ne diambil kat Pizza Hut, 1Borneo atau dkenali dengan 1B..... gambar ne diambil masa tengah tunggu pizza datang...n sambil tuu tengah ber'FACEBOOK'...haaa...waktu ne me n my family jalan2 kat 1B tuu..dah penat...dah lapar..... singgah laaa p Pizza Hut ne..makan2..hehe...sebok sangat dengan HP tuh sampai x sedar gambar ne kena ambik...



okeyh....sampai sini sahaja entri Yana kali ne ok??
daaa....Wassalam :D




1 ulasan:

  1. awk nk join contest ni kan ?
    http://atirahhayati.blogspot.com/2011/12/contest-saya-suka-senyum-by-yasmin.html
    awk follow sy dlu la . yg 2org lg awk follow kmuadian , diorang nak tkr template dlu , jd diorang privatekan blog diorang . 6ty , lps diorang UNprivate blog diorang , sy kasitahu la .Jadi awk blh join .

    BalasPadam

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿