Isnin, 10 Oktober 2011

eksperimen

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...
assalamualaikum dan selamat sejahtera....
beberapa hari ne..aku ada buat satu eksperimen laa....


eksperimen yang biasa-biasa ja pon...
hal kecik ja pon..

Aim : untuk mengkaji sama ada dia ingat kat aku atau tidak..
Hypothesis : jika dia ada belikan untuk aku, maka dia ingat kat aku laa tu...
Variable :
a) constant : aku a.k.a. dk nurizyana bt parmin
b) manipulated : janji-janji dya..
c) responds : inagatan dya kat aku..

Material : hanya sedikit ingatan...
Procedure : 
1. dya tanya kat aku...aku maw kirim sesuatu atau x...
2. aku pun jawab laa dengan penuh semangat..MAWWW!!!! feveret aku tuu..syapa maw lepas peluang kan?
3. dya kata....ok....nanti dya p....dya belikan laa aku feveret aku tu....
4. dya kata tunggu ja laa..
5. aku pon balas..ya laaa tuu..entah ada entah x...
6. dya pon balas balik " orang kata orang buat bha..haha"
7. dya dah p tempat tuu..
8. dya dah blik dari tmpat tuu...



Observation : dya x da contact aku pon....dya block aku lagi dari fb dya.......
Analysis : so dya memang x ingat aku laaa...
Conclusion : aku x kisah pon dya ada belikan atau x....sebab aku saja maw uji dya...sebab aku sendiri pun boleh beli barang tuu....aku cuma maw taw dya ingat aku or tidak..
Discussion : lain kali korang jangan janji kalau korang rasa korang x mampu untuk tunaikan janji korang tuu... kata laa INSYAALLAH....sebab dah macam-macam dya janji...n aku memang x suka orang yang janji-janji ne..kecuali untuk beberapa perkara....


p/s : last2 aku makan hati berulam jantung..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿