Khamis, 6 Oktober 2011

cinta 'munyit'

assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera...
hari ne aku maw cita pasal perasaan aku laa..
dah lama aku x macam ne....

aku sebenarnya x da laa bercinta....
tapi aku pernah laaa bercinta sebelum ne......

aku x sangka pulak aku bercinta dengan 'munyit'
ya laaa..dah nama pun 'cinta munyit' kan..
mula2 aku ingat aku ne bercinta dengan orang...
tapi bila dya hurt my heart...dya jadi 'munyit' pulak....


bila aku tengok muka monkey kat atas ne macam x sampai hati pulak aku gelar kau 'munyit'...
sebab kau lagi kacak dari monyet ne..
bukan laa tujuan aku maw menggelar engkau monyet...
tapi contoh ja tuu.. jangan marah ea cik abang..

dah puas merepek....

hari ne....
first time aku rasa aku maw nanes pasal aku teringatkan orang..
memang aaa aku selalu ingat kat orang ne...
tapi mungkin hari ne aku penat..pas tu aku sedeyh tengok dya buat aku macam tuu...



tapi tadi......
aku x tahan sangat...
so aku pun pikir aa maw luah kat syapa...
pas tu aku pun terpikir kat abang aku.....
dya pnh kata... 'klaw ada problem..bg taw ja dgn abg'
so tadi aku terfikir laa hendak sms dya..

sms punya sms.....
ternyatalah....
aku sayang sangat kat abang aku tuu....
sebab dya layan aku...
dari dulu sampai sekarang dya sentiasa ada untuk dengar masalah aku...
memang aku sayang dya sangat-sangat laa...
biarpun dya bukan abang kandung aku...
tapi aku dah anggap dya macam abang aku sendiri....
dya selalu buat aku n mama ketawa....



bila aku ada masalah dya x kesah pun luangkan masa untuk aku...
bila aku luah ja masalah aku kat dya....
terus dya nasihat macam2....
aku x kesah pun nasihat tuu...
tapi dya berjaya buat aku senyum.....
thanx too abang ku............


p/s : aku malas sebenarnya layan perasaan macam ne..tambah2 lagi time dekat2 spm ne....penat aaaa layan benda ne....korang doakan laa supaya aku tabah dalam menghadapi kehidupan n ujian dr Allah ya... :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿