Sabtu, 24 September 2011

macam mana maw menghadapinya??

assalamualaikum w.b.t....dan selamat sejahtera kawan2....
entri kali ne bertajuk "MACAM MANA MAW MENGHADAPINYA?"
menghadapi? menghadapi apa? apa yang maw dihadap ne? kehadapan syapa?
menghadap pc? mengahadap hantu? menghadap orang? 
huh! saspen tooll laa...
eh?? saspen ka?
x laa..aku x pndai wat cita seram2 saspen2 ne...




macam ne sebenar-benarnya.....
macam mana maw menghadapi situasi yg macam ne? 


kita ada orang kawan..
pas tuuu....entah 1 fine day or 1 bad day...
kawan kita tuu kata dia suka kat kita..entah serius ka x...
dia luahkan perasaan laa konon..........


jawapannya memang aa REJECT or ACCEPT or IGNORE terus  kan?

orang kata.....
kalau kita x suka kita REJECT...
kalau kita pun ada hati utk bercinta dengan dia kita ACCEPT..
kalau kita malas mau layan kita IGNORE....


ok...
kita x mau laa lukakan hati kawan kita kan?
kita pun sayang kat kawan kita kan?


pendapat aku laa...
berkawan kan lagi best dari bercinta...

bercinta tuu memang aa best gak...
ada orang care kat kita..
tuu aku x nafikan laa jugak...

tapi......tapi...tapi....
kalau kita bercinta.......kekal kah hubungan tuu?
kalau kekal alhamdulillah.....
tapi kalau x kekal x ka frust sampai tonggeng2???
i cant live w/out u laa...
i wanna die w/out u in my live laa...
tapi hidup jugak......


pas tuu bila dah gaduh2....x maw bertegur...ego...padahal dalam hati....."tegur laa aku..tegurlaa lagi"
dah break semua tuu...x mau kawan...PUTUS..
x ka dapat dosa free memutuskan silaturrahim??
pas tuuu..bila dah break..bila jumpa langsung x bertegur sapa...jeling-menjeling ada laa....


then...
kawan pulak......
entah camana maw komen...
tapi kawan lagi better laa...
sebab...
aku rasa baik korang pikir sendiri la....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿