Jumaat, 19 Ogos 2011

oUr cLass~

assalamualaikum n salam sejahtera readers~

pernah x korang nampak kan...kat kelas 2 ada sikit orang ja?
emmm...penah laa kan? tapi ne bukan kelas tuisyen laa.....ne kelas laa...kat bilik darjah.... ada 7 orang ja...serius ne.... ne laaa bilangan kelas kami.... sikit kan?


dalam kelas kami ne.....
sorang ja putera...
yang lain semua puteri....
kesian jugak laa bila pikir..tapi dya pun ok gak...biarpun kadang2 dya bengang....
tapi...
biarpun dya sorang ja lelaki.... tapi dya ne kadang2 baik..kadang2 jahat..klaw dya baik...wuuuu...dya protect kami dari kelas lain... tapi kalaw dya jahat...dya buli kami.....


bila dya sorang ja lelaki kat kelas tu..
ibarat dya ne berpoligami gitu laa..
sorang suami ada 6 isteri..hahaha...
orang selalu cakap macam tu...
tapi gurau2 ja ea....
thats all..
yang lain...tengok gambar ja laa k :)


minah bertiga ne macam biasa laa...syapa lagi kalau bukan fira, yana n tiyah.......



yang ne pulak....ijah, joy ,fira, tiyah n yana..yang kat belakang tu pulak the only guy in our class...MR. Shamrin..eh..kurang sorang laaa...grace..pandai2 laa korang cari d bawah ea..hehe



ne pulak gambar kami bertujuh bersama guru kelas kami cikgu suhaila.....


sama juga.....


errrr........gaya bebas :)



tadaaaa~



heheheheeh..depan sangat muka aku :p


Weeeeeeeee~


kami bertiga bersama si Cikgu :)



sama juga~ :D



mereka bertiga pulak bersama Cikgu :)



ehhh??? yang ne pulak aku dengan tiyah..tetiba pulak termasuk....hehehe



p/s : gambar2 ne kami ambik b4 cgu Su last kat sekolah kami utk tahun ne cz dya p kL bsma kluarganya utk bljr bhasa jepun bsma suaminya...so cian kami x da guru kelas...wuwuwuwuwu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿