Khamis, 23 Jun 2011

SUNGGUH SOMBONG!

weh....
assalamualaikum laaa...

aku maw citer nee...

ceciterr....ceciter......

begini sebenar-benarnya....
weyh....apsal engkao sombong sangat dengan aku?
alalaaaa...aku tumbuk kang bisu terus....
haaaaaaaa.....
maw kena tumbuk ka?
x maw kan?
law maw boleh gak aku bagi sejibik dua jibik penumbuk manjerrr aku ne kat kau....
haaaaaaaaaaa....
baru engkau tahu!
geram sangat taw.....



haaaa.....
tengok tuh! sakit x? sakit kan kena tumbuk cam 2....
aku tengah membayangkan aku sedang tumbuk engkau ya manusia!
MUAHAHAAHAHAHAHHAH (ketawa jahat)

tu la pasal....
sombong sangat kat aku...
kita jadi hamba Allah ne jangan laa sombong-sombong...
kata kawan......ek elehh....
kawan apa macam tuh...
aku sms pun langsung x reply...
kepala hotak ko laaaa kawan....
eeeiiii............
aku geram ne......geram tahap GABAN beb!
hmmmmmmmm...............
x suka! x suka! x suka!

aku bingung kembali..
apsal ko sombong bebenorrr?
aku xdak laaa maw ngorat2 ko...
sikit tu ada laaa...
hahaha..
tapi ko jangan perasan pulak....
perasan kang mengembang pulak....

nasib aku dah jadik gud girl k..
gud girl x naness....
dulu gud girl mmg manja....
tapi skrg gud girl dah tabah...dah kuat...dah x mcm dulu lagi....


p/s: i'm sorry for penggunaan ayat yg kasar n mintak pujik :P


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

✿ cOmment2 lah sikit ✿
✿ tQ yea :) ✿